What to Buy Now

Va intrebati, poate, care-i treaba cu gif-ul din deschidere si ce legatura are el cu titlul! Pai, daca tot se spune ca shopping-ul e cea mai buna terapie, m-am gandit sa identific cateva dintre elementele ultra-feminine ale sezonului, pentru ca mi se pare ca e nevoie de asta.

Dupa o infuzie brutala (si binevenita, de altfel) de minimalism, dupa atatea accente masculine sau glamour, cred ca sosit momentul sa exploatati din nou latura romantica. Nu ma gandesc la un romantism lesinat, precum un serbet de trandafiri, ci la unul asumat, firesc & flirty.

Bref, iata cateva propuneri:

  • topul cu umerii goi, La Ligne – mi se pare infinit de sexy; poate fi purtat inclusiv cu o pereche de jeans cu talia inalta si va poate ajuta sa aveti o aparitie cinematografica!
  • fusta midi, Lisa Marie Fernandez – imi aduce aminte de verile optzeciste, de inghetata la cornet si de Lolita; e un must-have!
  • espadrilele, Castaner – cu toc si platforma din sfoara – cea mai buna alternativa pentru clasicii si deja mult prea uzatii sneakers!

  • canotiera, Eugenia Kim – un accesoriu prin excelenta clasic, parca anume facut pentru o intalnire secreta in Cismigiu;
  • cerceii din rasina, Marni – spectaculosi, fara a fi agresivi, feminini fara a fi cheesy;
  • clutch-ul din rafie, Kayu – nu ma intrebati de ce, dar ma trimite cu gandul la o partida de bridge; sigur, asta e de bine!

Tschuss!

Foto: Net-a-porter

Un singur comentariu
  1. Superbe propuneri. Deja ma vad transpusa intr-un film clasic pe Riviera. Fusta imi aduce aminte de una dintre fustele mele preferate din garderoba mamei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE