Vetements, cel mai cool brand al momentului

Pe rusoiaca Lotta Volkova, stilista brand-ului Vetements, am intalnit-o prima oara inaintea unui show Margiela, acum vreo 7 ani, la Stade de France. Tin minte ca avea un aer melancolic si un look impresionant – un melanj de elemente gotice & 90’s, o chestiune particulara in perioada aceea. Evident, am retinut-o instantaneu.

Dupa, am tot revazut-o pe Lotta Volkova in locurile in care imi place sa ies ori de cate ori ma aflu la Paris- Rosa Bonheur, Les Souffleurs etc. Intotdeauna era inconjurata de cele mai stranii & hip personaje. Nici macar nu ma intereseaza daca asta e o treaba calculata, avand in vedere contextul pervers al scenei pariziene. Tot ce stiu este ca Lotta Volkova a transformat Vetements in cel mai cool brand al momentului.

Alaturi de designer-ul Demma Gvasalia, cel care a fost responsabil cu directia artistica a casei Maison Martin Margiela din 2012 pana in 2014 (sigur, in schema lor de comunicare – designer-ul colectiv), Volkova si-a imprimat extrem de bine stilul personal, in asa fel incat acum Vetements reprezinta noul spirit al modei.

Sigur ca anumite piese va vor aduce aminte de perioada de glorie a Maison Martin Margiela, e firesc avand in vedere parcursul lui Demma Gvasalia, dar asta nu inseamna nimic altceva decat ca va trebui sa il urmariti si mai atent de acum inainte.

Colectia Fall 2016, prezentata acum doua zile la Paris, include absolut toate elementele castigatoare – volumele perfecte, styling-ul perfect, accesoriile perfecte, si demonteaza, piesa cu piesa, ideea de prost gust.

Chapeau!

Sursa foto: vogue.com

Tschuss!

 

 

 

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE