These Shoes Are Made For Walking

Acum cateva zile va povesteam cate ceva despre profilul ultra-glamour al Arlenei Stuart Marshall in Evil Under the Sun. Nu as fi crezut ca istoria asta va avea un succes fou, mai ales partea cu sandalele optzeciste. Dar pentru ca am primit un numar considerabil de mesaje legate strict de acest aspect, am decis sa reiau subiectul.

Toate intrebarile mergeau in acceasi directie – ”de ce Kazar?”, ”de ce sandale optzeciste?”.

Ok, va propun sa uitati, pentru moment, de Arlena Stuart Marshall si sa va ganditi, mai degraba, la Joan Collins. Nu mi se pare nimic mai tonic, in plina era a experimentelor de orice fel, decat un statement complet, de tipul celui promovat de Collins in Dynasty. Evident, toata afacerea asta uber-glamour pleaca de la pantofi si trebuie adaptata la cerintele estetice destul de incerte ale lui 2014.

Daca Joan Collins nu va trezeste niciun fel de melancolie, incercati sa va aduceti aminte sandalele pe care le purtau mamele voastre in anii ’80 – cu toc inalt, dar nu foarte inalt, din piele velur, cu accente aurii si barete subtiri. Mi se pare ca a sosit momentul sa redescoperiti placerea de a reinventa the 80’s, mai cu seama acum, cand toata lumea va spune cat este de cool sa investiti in piese de inspiratie nouazecista.

collage

Bref, daca va doriti o pereche de sandale care sa va teleporteze instantaneu in Dynasty, daca sunteti in cautarea unor pantofi care nu vorbesc numai despre trend-uri, a unor pantofi care celebreaza ideea de feminitate, va recomand sa incercati Kazar.

Tschuss!

PS. Kazar Boutique, Promenada Shopping Center.

 

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE