Ter et Bantine, gratia fluida a luxului.

Ter et Bantine este un nume complet neexploatat din punctul meu de vedere. Nu stiu daca ati probat vreodata un top din panza sau o rochie din voal de bumbac ce poarta semnatura sofisticatei Manuela Arcari, designerul Ter et Bantine.

Primul cuvant care mi-a venit in minte cand am vazut colectia pentru primavara-vara a fost arhitectura. Nu orice fel de arhitectura. O arhitectura sobra, dar fluida. Gratioasa, dar extrem de dura.

image

Pentru unii, Manuela Arcari reprezinta, probabil, scoala gauche intello. Pentru mine, Ter et Bantine inseamna lux in cea mai autentica forma a lui.

image

Mesajele Ter et Bantine sunt intotdeauna aceleasi. Dar nuantele se schimba mereu. Tocmai din acest motiv mi-o imaginez foarte usor pe Jane March imbracata intr-o rochie Ter et Bantine din panza apretata, de o sexualitate cifrata, pentru cunoscatori, intr-o scena din Amantul. 

image

image

image

In Ter et Bantine nu te imbraci niciodata cand vrei sa demonstrezi ceva, ci numai atunci cand stii cine esti. Probabil ca pentru multi, aceste haine cu o aparenta sobra nu inseamna nimic. Dar tocmai asta presupune luxul. Relaxare, dispret si simplitate.

Sursa foto: www.style.com

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE