Starul saptamanii – Wales Bonner

Am senzatia ca va intrebati ce se mai intampla in moda masculina. Sau poate e doar senzatia mea! Dar, chiar si asa, era pacat sa nu va fac cunostinta cu Wales Bonner, asta in cazul in care nu va cunosteati deja.

Wales este absolvent de Central Saint Martins, este tanar, are o viziune fresh si trateaza moda masculina cu eleganta si umor, facand apel la referintele care l-au sedus dintotdeauna: cultura africana, masculinitatea inconfudabila a barbatilor de culoare (o expresie care ma irita, dar cred ca asta e cea mai buna formulare), Coco Chanel, Malcom X & Gauguin.

Amorezat de orice piesa vestimentara din piele, indiferent ca este vorba de un trenci, o jacheta bomber sau o pereche de panatloni, Wales reuseste sa surprinda printr-un mix halucinant de elemente hiper-masculine, exploatate printr-un styling actual, vag efeminat si teribil de sexy!

Oficial, m-am indragostit de Wales Bonner!

Imagini din show-ul Wales Bonner / AW 2016-2017 / sursa foto: Vogue Paris

Tschuss!

 

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE