Salonul din Moscova

Daca nu ati auzit pana acum de Krygina Studio, ar trebui sa aruncati o privire peste aceste imagini! Krygina Studio este un salon din Moscova – intr-un spatiu de 150 mp exista cateva camere pentru manichiura si machiaj, spatii pentru coafura, o camera privata pentru clientii speciali, diferite holuri pentru depozitare si o curte interioara.

Amplasat intr-o cladire istorica din Moscova, construita in secolul al XVIII-lea, Krygina este un proiect marca Archiproba – un birou de arhitectura local. Desi arhitectii au declarat ca nu au urmarit un proces estetic anume, ci si-au dorit imbinarea unor stiluri diferite, pentru a crea o identitate proprie a spatiului, mie imi aduce aminte de Twin Peaks si, in general, de un decor fabulos de teatru, si nu numai. Ma pot gandi, in acelasi timp, si la rigoarea unui sanatoriu dintr-o nuvela fantastica.

Sursa foto: yellowtrace.com.au

Tschuss!

 

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE