Restaurantul din Berlin

Ori de cate ori mi se facea dor de Berlin, aveam obiceiul sa intru pe site-urile unor agentii imobiliare si sa ma uit la apartamente de vanzare. Dar astazi am dat intamplator peste unul dintre cele mai noi locuri din oras – Panama, un bar-restaurant marca Contemporary Food Lab. 

Ascuns in curtea unei vechi fabrici, pe Postdamer Strasse, Panama este exotic, clasic, modern & retro in acelasi timp. Ludwig Cramer-Klett, patronul localului, si-a gasit inspiratia intr-una dintre cele mai populare carti pentru copii – Oh wie schön ist Panama – tocmai pentru a recrea ideea unui spatiu de poveste, care te trimite intr-o calatorie fantastica, dar care seamana, in acelasi timp, cu o mare sufragerie in care te simti acasa.

Daca sunteti la Berlin vara aceasta, cred ca merita sa faceti o vizita la Panama, pentru o experienta culinaro-estetica atipica!

Sursa: Yellowtrace

Tschuss!

 

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE