Reinterpretarea camasii clasice

Nu cred ca as exagera foarte tare daca as spune ca simpla, banala, dar atat de sofisticata camasa alba, a inlocuit efectul vag previzibil al ceea ce suntem obisnuiti sa numim the little black dress.

Acum, camasa alba are mult mai multa personalitate, s-a transformat intr-un element definitoriu al garderobei, poate salva sau ruina o tinuta, tot asa cum poate vorbi despre gradul de sofisticare al celei care o poarta.

Sigur ca poti alege oricand o camasa alba, clasica, din poplin sau matase. Dar, la fel de bine, te poti amuza cu una deconstruita.

Camasa alba iti ofera multe avantaje – poate fi purtata ziua, cu jeansi, sau seara, cu cei mai aroganti pantaloni de smoking. Arata la fel de bine si intr-un mix cu espadrile, dar si intr-unul cu o pereche de sandale din piele velur cu un toc ametitor.

Practic, este atat de versatila incat aproape ca te vei enerva realizand cate combinatii poti face!

Iata si preferatele mele in acest moment:

Jacquemus

Marques’Almeida

Tome

Monse

J.W. Anderson

Sursa foto: net-a-porter

Tschuss!

2 Comentarii
  1. Interesante moduri de a purta o camasa alba. Cel mai mult mi-a placut o camsa care avea nasturii la spate si era putin lasata pe un umar. O idee foarte interesanta si se vedea frumos

  2. Ce idei inedite si foarte dragute, in special cea Marques’Almeida dar si cea cu rosu. Le ador, nu m-am gandit niciodata la o asemenea idee de a schimba o camasa clasica.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE