Pantofi cu atitudine

Tocmai am asistat la o discutie cel putin interesanta intre 3 barbati care vorbeau despre pantofi! Da, chiar despre pantofi. Culmea, de la pantofi au trecut la tot felul de retete sofisticate. Si dupa la biciclete, pentru ca toti erau pasionati de ciclism. Dar sa revenim la pantofi.

Unul dintre cei 3 domni se plangea ca isi cauta o pereche de pantofi care sa nu fie nici prea eleganti, dar nici prea casual, nici prea scumpi, dar nici prea ieftini, nici prea rigizi, dar nici prea sport. Un brief destul de complex, as spune, dar nu imposibil.

Un altul i-a sugerat o vizita fulger intr-un mall, celalalt i-a dat cateva sugestii de magazine online si discutia a escaladat destul de haotic, fara nicio concluzie clara. Evident, m-au intrebat si pe mine ce cred despre asta , avand in vedere ca sunt la curent cu acesta dinamica a shopping-ului.

In momentul in care le-am vorbit despre conceptul TEZYO, brand dezvoltat de Otter Distribution, le-am captat atentia instantaneu – acest magazin multibrand ofera solutii rapide & concrete, din simplul motiv ca prezinta o gama extinsa de produse, o chestiune eficienta inclusiv pentru barbatii care nu au foarte timp la dispozitie.

TEZYO propune o serie de brand-uri chic in asa fel incat orice styling poate fi rezolvat usor. Cei pasionati de incaltamintea sport, urbana, pot alege intre Le Coq Sportif, Nike, New Balance, Camper, Converse. Nici stilul office nu este neglijat, prin selectia de pantofi smart-business, with a twist – Le Colonel, Bugatti etc. Sigur, cei mai multi prefera accesoriile comode, casual – Otter, Geox, Stonefly, Diesel. Iar lista poate continua!

Concluzia unei seri in care s-a vorbit despre pantofii cu atitudine a fost destul de clara – toti 3 au identificat cel putin cate 2 modele pe placul lor. Iar treaba asta i-a linistit, asa ca discutia a trecut in mod firesc la vinurile care se potrivesc cu o dorada in crusta de sare!

Nota: In momentul acesta, TEZYO are 7 magazine la nivel national, dar si un magazine online, www.tezyo.com.

Bref, shopping placut!

Tschuss!

3 Comentarii

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE