Noua generatie si cele mai frecvente greseli de stil.

Ok, poate ca acest termen – greseli de stil – nu este cel mai potrivit. Si, cu toate acestea, nu ma pot abtine sa nu listez cateva dintre elementele care imi scurtcirtuiteaza discursul urban-estetic, atunci cand vine vorba despre preferintele noii generatii.

Palaria tip Pete Doherty

Ar fi bine sa renuntati la ea. A ajuns un fel de cliseu manelisto-hipsteresc. Nici macar Pete Doherty nu o mai poarta!

Combinatia fatala: jeans + ciorapi din dantela

Exista o tendinta generala a tinerelor fete de a purta sort si ciorapi. Habar n-am de ce! Bref, nu e cool. Nu a fost niciodata. Iar daca va ganditi la un statement tip Courtney Love, ar trebui sa re-evaluati contextul.

Jeansii prespalati de la American Apparel. 2 in 1. Pot fi si colanti.

Nu vin bine pe nimeni. Nici pe fetele foarte slabe, nici pe celelalte. Marcheaza talia intr-un mod grosolan si defeminizeaza violent orice silueta!

Ochelarii de geek. Sau de geeka.

Pasiunea pentru ochelarii de bunica ce a trecut prin ambele razboaie mondiale se pare ca nu a apus! Indiferent cat de draguta ai fi, daca insisti cu acest tip de ochelari, nu vei reusi decat sa ai un aer (si mai) tamp! Nu cred ca vrei asta.

Mix-ul ‘smart’ de elemente 80’s cu accente 90’s

Ce ti se pare amuzant in a purta o pereche de jeans care face trimitere la comertul tip bisnita ce inflorea dupa revolutie pe ruta Ruse-Istanbul? Vintage nu inseamna second-hand. Cool nu inseamna penibil.

Sursa foto: www.berlinstreetstyle.de

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE