Îndreptar ortografic, ortoepic și de punctuație al generației cool de peste 30 de ani.

Bună dimineața, dragele mele!

Parcă așa ar trebui să incep, nu? Ei bine, și dacă tot sunt plin de clișee și, culmea, mai am și un blog de modă (!!!???), m-am gândit să punctez subtil câteva dintre aspectele sensibile care deculizează instant băieții și fetele ce au trecut considerabil de un 30, dar care insistă să arate și să se poarte ca la un 17.

1. Renunță la ideea de a-ți face 115 tatuaje colorate dacă mai ai 10 ani până la pensie! Rămâi cu broscuța pe care ți-ai făcut-o acum 10 veri în Vamă, ascunde-o cât mai bine și treci mai departe!

2. Nu mai sprijini gardul de la Baraka, înconjurat de copii cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani; presupun că nu vrei să arăți a diriginte de școală generală care a ieșit cu clasa în parc, la un skate lejer de vară!

3. Nu te supăra dacă fetele care au terminat ieri liceul nu înțeleg exact ce vrei să le spui; tu ai terminat liceul acum 20 de ani; dacă ești în căutarea unor referințe comune, asumă-ți asta și fă-ți curaj să inviți la dialog femeile, nu pe fiicele acestora!

4. Nu te tunde asimetric, nu încerca să te îmbraci haios și nu veni pe terasă la Control cu pantofi business, tu având discursul unui Kurt Cobain;

5. Încetează să mai faci mișto de corporații și corporatiști; și tu ai rate la bancă, și tu mergi în fiecare dimineață la birou, și tu îți urăști meseria și insiști să crezi că ți se întâmplă o mare nedreptate pentru că, desigur, tu ești hiper-creativ! de cele mai multe ori, nu ești!

6. Nu mai visa în secret la ideea de a-ți cumpăra un loft elegant în partea de nord a orașului; intră în contradicție cu modul tău de viață!

7. Nu te frustra pentru că te dai jos dintr-un Megane și nu te arăta atât de supărat pe cei care parchează lângă tine un Range Rover; dacă ai putea, și tu ți-ai lua unul; dar nu poți!

O duminică fabuloasă, dragele mele!

Pupi! xoxo.

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE