Mr. Klein

As fi vrut, de fapt, sa pun un alt nume acestui post – Blue Monday. Dar nu este vorba despre nimic depresiv in propozitie, asa ca m-am gandit ca nu ar trebui sa va induc in eroare.

Anyway, merge si Mr. Klein, chiar daca nu voi povesti nimic despre Alain Delon. In fond, toata lumea stie care-i treaba cu cea mai intensa, cea mai seducatoare, cea mai autentica nuanta de albastru – blue Klein.

Astazi va propun un total look in nuante de albastru. Mi se pare o idee cat se poate de sexy, mai cu seama daca respecta discursul minimalist in maniera impusa de Calvin Klein – un look fresh, nouazecist cat trebuie, socialist cat trebuie.

collage blue

Conturati acest tablou cu o aroma discreta, cum ar fi Acqua di Parma Blu Mediterraneo, cu o pereche de ochelari de la Mykita si cu o sapca cu imprimeu floral, semnata Saturdays Surf Nyc.

Tschuss!

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE