Monsieur Bleu

Aseara am revazut-o pe Stephane Audran in rolul splendidei Christine Dubaye si mi-am amintit de atmosfera aceea unica, pur & intens pariziana, de la sfarsitul anilor ’70.

Nu sunt un mare amator si consumator de catifea atunci cand vine vorba despre interioare, nici macar marmura nu ma excita peste masura, dar trebuie sa recunosc ca modul in care parizienii mixeaza aceste elemente este impecabil.

Poate va intrebati care este legatura dintre Madame Dubaye si Monsieur Bleu, resturantul imaginat de arhitectul Joseph Dirand, magicianul minimalismului? Luxul. Dar nu orice fel de lux. Luxul parizian. Luxul care miroase a Vol de Nuit si a fum de tigara, luxul pervers, impregnat iremediabil de spectrul adulterului.

Bref, daca aveti in plan o escapada la Paris, trebuie neaparat sa ajungeti la Monsieur Bleu, 20, Avenue de New York, o noua locatie fabuloasa in incinta Palais de Tokyo.

5

3

2

1

Monsieur-Bleu-Palais-de-Tokyo-Paris-Yellowtrace-03

Monsieur-Bleu-Palais-de-Tokyo-Paris-Yellowtrace-02

Tschuss!

Sursa foto: yellowtrace

 

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE