Moda masculina. Adevar sau provocare?

Fix in momentul in care toata lumea credea ca nu se mai intampla nimic in moda masculina, J.W. Anderson a preluat comanda. Cu un design extrem de minimalist si cu influente agresiv-feminine, cu niste campanii de imagine impecabile, realizate de Benjamin Bruno, fost editor de moda la Vogue Paris, J.W. Anderson reprezinta acum un fel de creme de la creme in moda pentru barbati.

Nu m-am gandit nici macar o secunda la cum s-ar traduce aceasta directie de imagine in termeni de vanzari. In fond, lucrurile sunt extrem de imprevizibile iar tot ce trebuie retinut din aceasta ecuatie ar fi faptul ca J.W. Anderson a reusit o abordare extrem de fresh, cu elemente aruncate deja in scena de alti designeri.

Pe scurt, sezonul de toamna-iarna, 2014-2015, le propune barbatilor mult miminalism reinterpretat, influente androgine, tuse feminine, imprimeuri 3D, accente saptezeciste & nouazeciste si ceva dandyism Belle Epoque.

Selectia mea arata cam asa:

J.W. Anderson

JW ANDERSON

Christopher Kane

christopher_kane_006_2000_995484553_north_552x

Prada

prada

E. Tautz

E. Tautz

Jil Sander

Jil Sander

Agi&Sam

Agi&Sam

Alexander McQueen

Alexander McQueen

Costume National

costume national

Salvatore Ferragamo

Salvatore ferragamo

Marni

Marni

Vivienne Westwood

vivienne westwood

Tschuss!

Sursa foto: Vogue Paris

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE