Mega Chic by Mega Image #2

Va povesteam, recent, despre un concurs care mi-a atras atentia – competitia Mega Chic by Mega Image, in care creativi din toate domeniile au fost provocati sa realizeze un super layout pentru noua colectie de sacose de cumparaturi Mega Image. Pe 31 decembrie 2015 s-a incheiat faza de inscriere in competitie, insa in continuare puteti vota lucrarile voastre preferate din cele peste 300 de inscrieri.

Sunt convins ca asta va fi o treaba destul de dificila, din simplul motiv ca multe dintre ele sunt extrem de cool. Mie, personal, mi-ar fi greu sa aleg dar am incredere in viziunea juriului format din Domnica Margescu (fashion director ELLE), Roxana Gibescu (curator Galateca) si Cosmin Gogu (fotograf).

Este foarte important sa votati, si o puteti face AICI, pentru ca votul publicului va fi luat in calcul la jurizarea finala – si, pana la urma, sacosa reutilizabila de cumparaturi, de la Mega Image, poate fi retransformata intr-o adevarata piesa de colectie si cu ajutorul vostru!

Si, daca tot votati lucrarile voastre preferate, de ce nu ati participa si la concursul organizat pe Instagram, pe profilul simpaticei & energicei Noemi Meilman, unde puteti castiga un voucher de cumparaturi la Mega Image in valoare de 300 lei.

Bref, iata si cateva dintre lucrarile mele preferate. Voi ce parere aveti?

Tschuss!

 

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE