Marea provocare

De fapt, as putea sa o numesc chiar marea glajbeala, asa cum imi place mie de multe ori sa spun. Glajbeala, pentru ca e vorba de Head & Shoulders, un sampon de care ma leaga multe amintiri.

In liceu, prietena mea Laura era innebunita dupa acest sampon, pentru care si-ar fi dat pana si jeansii preferati de la Levi’s.

In momentul in care mi s-a propus tocmai mie, martorul angoaselor ei cosmetico-adolescentine, sa relatez povestea noului Head & Shoulders cu formula imbunatatita, m-a bufnit rasul, amintindu-mi instantaneu de Laura, si am sunat-o pe Ana Morodan sa ii povestesc – ‘’ia uite, domnule, ce mi s-a intamplat’’, ‘’stii, amintiri, sampoane, Laura, liceu, acum eu in legatura directa ca noua formula cu tripla actiune care curata, protejeaza si hidrateaza’’, ‘’hm, oare ce ar spune Laura despre faptul ca tovarasul ei de aventuri va debuta glorios dupa 20 de ani, in lumea reclamelor, si nu oricum, ci tocmai vorbind despre samponul care face parul frumos, cu pana la 100% fara matreata’’ etc.

Morodan a inceput sa rada si mi-a spus ca nu intamplator crede in vise, asta pentru ca ma visase cu o seara in urma. Va dati seama, nu i-a venit sa creada cand i-am spus:

“Provocarea de-abia acum incepe – vei fi partenera mea de joc!’’.

E clar – exista semne peste tot. Am reusitchiar imposibilul si am gasit-o pe Laura prin intermediul unor prieteni de-ai unor prieteni care se stiau cu alti prieteni. Traieste la New York, are 2 fetite, un labrador, o cheama Stewart, lucreaza intr-o galerie de arta, e vegetariana, alearga dimineata in Central Park, nu mai fumeaza de 10 ani si foloseste in continuare Head & Shoulders!

Nu-mi spune ca nu vrei sa incerci si tu noul Head & Shoulders!

Tschuss!

 

 

 

3 Comentarii

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE