Let’s Get Naked!

Zilele trecute, intr-o statie de autobuz, o femeie in varsta fuma tacticoasa o tigareta, asezata pe un gard. Femeia purta un trenci oarecare, niste ochelari de soare care fusesera la moda prin anii ’70 (si care acum erau mai cool ca niciodata) si, in timp ce fuma, isi analiza absenta manichiura.

O fetita, insotita de bunica ei, a trecut prin fata femeii. S-a oprit in dreptul acesteia si, pe un ton politicos, dar destul de enervant, a intrebat-o de ce mai fumeaza daca tot a fost interzis? Si i-a mai sugerat sa se lase, punctand ca ”si taticul meu s-a lasat, desi i-a fost greu, pentru ca fuma de mic!”.

Femeia a ascultat-o amuzata si i-a dat un raspuns imperial, cel putin din punctul meu de vedere – ”pentru mine fumatul nu este o chestiune care tine neaparat de obisnuinta, ci, mai degraba, de stil!”.

O sa va intrebati care este legatura dintre titlul acestei postari si mica istorie bucuresteana din statia de autobuz. Avand in vedere ca pe 30 martie debuteaza un nou sezon Naked – al doilea curs Stil de marca personala pe care il organizez -, m-am gandit sa lansez si un mic concurs!

Cel mai autentic raspuns la intrebarea ”ce inseamna pentru tine marca personala?” va fi premiat cu un loc gratuit la acest curs.

Bref, imi puteti trimite raspunsurile pe mail, pana vineri seara, la urmatoarea adresa: maurice.munteanu@yahoo.com

So, let’s get naked! Va puteti inscrie aici.

Tschuss!

 

 

Un singur comentariu
  1. Marca personală… înseamnă un întreg armonios, mulat pe felul de a fi și personalitatea unei persoane (el/ea) în așa fel încât fiecare parte din acel întreg poate să îl sugereze.
    Încerc să dau exemple pe partea feminină – pe care o cunosc un pic mai bine decât pe ”cealaltă” 🙂
    De exemplu – o femeie care poartă parfumuri cu note similare, și când dai de ceva din buchetul respectiv de arome, te gândești la ea. Sau când văzând o ținută de un anume stil, deși nu ai văzut niciodată combinația la respectiva femeie, te gândești la ea.
    Și din când în când, prietena care îți arată un accesoriu sau un articol de îmbrăcăminte și zice ”this is *so* you!”, iar tu descoperi că da, chiar așa e.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE