Les Belles Dames Sans Regrets

Unul dintre editorialele mele favorite din ultima perioada, realizat pentru editia de noiembrie a revistei ELLE, le are ca protagoniste pe Silvia Ghiata si Delia Budeanu – doua dintre vocile care mi-au marcat copilaria. Doua femei splendide, doua femei care ne-au invatat ce inseamna repere media si cum ar trebui sa arate, de fapt, adevaratele staruri de televiziune.

Fotografiile au fost realizate, cum altfel, de Gabi Hirit, styling-ul a fost semnat de Domnica Margescu & Maurice Munteanu iar machiajul & coafura au fost asigurate de duo-ul Alexandru Abagiu & Sorin Stratulat.

QT0B7404

QT0B7339

QT0B7192

QT0B7035

Tschuss!

 

5 Comentarii
  1. Mersi, voiam doar sa ma asigur ca fac legatura corecta intre figura si numele pe care il stiam. „Crainica” e o institutie care cred ca ar fi binevenita, cu conditia sa fie o persoana de calitate, citita, educata – exact portretul doamnelor de mai sus – si nu … nici nu stiu cum sa le spun creaturilor actuale. Abominations?

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE