L’Eau by Diptyque

Intotdeauna m-am intrebat cum ar mirosi un parfum a carui poveste olfactiva sa plece de la muscate. Sambata trecuta, in timp ce ma plimbam cu o prietena pe strada Viitorului, am identificat o casa modesta, cu un profil seducator, ale carei ferestre erau decorate cu zeci de muscate.

Desi nu era un tablou grandios sau extrem de sofisticat, m-am indragostit pe loc de casa respectiva si, repetand unul dintre exercitiile mele preferate, i-am imaginat parfumul.

Presupun ca nu mai trebuie sa va spun cat de mare a fost surpriza ieri, cand am testat pentru prima oara L’Eau de la Diptyque – o esenta tulburatoare, dirijata de note de trandafir, scortisoara, santal, cuisoare si… muscata!

Daca aveti chef de un parfum care sa spuna o poveste personala, un parfum care se poate pierde firesc in nostalgia orasului si care sa va insoteasca discret, din umbra, precum un admirator secret, trebuie sa incercati L’Eau.

PS. Il puteti testa in parfumeriile Beautik.

Tschuss!

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE