La multi ani, ELLE Romania!

Prin 1998, la doi ani dupa terminarea liceului, ma intalneam, cu totul intamplator, in autobuzul 300, cu o fosta prietena si vecina care emigrase cu familia in Canada, in 1987.

Imi aduc aminte, si acum, emotia revederii. Ne-am imbratisat, am povestit, ne-am adus aminte de X sau Y etc. La un moment dat, Alexandra m-a intrebat ce vreau sa fac mai departe, cum mi se pare facultatea si daca voi vrea sa raman in domeniu (renuntasem la Litere si intrasem la Drept).

Bref, raspunsul meu a fost cat se poate de clar: ”Habar n-am. Tot ce stiu este ca vreau sa scriu pentru ELLE.”

Si uite ca din 2004 (au trecut 11 ani, deja), fac parte din cea mai minunata echipa – echipa ELLE Romania. Ma intreb uneori ce s-ar fi inatmplat daca nu as fi avut curajul sa o sun, intr-o zi de vara, pe Izabela Coman si sa-i propun sa ma angajeze.

Dar uite ca Izabela a avut incredere in mine, m-a prezentat Roxanei Voloseniuc iar lucrurile au decurs de la sine.

Va spun toate aceste lucruri pentru ca anul acesta este un an important pentru echipa ELLE Romania – sarbatorim 18 ani de existenta.

Motiv pentru care am pregatit un numar spectaculos, cu o coperta pe masura – INNA, fotografiata la Tokyo – un shooting senzational semnat Roxana Voloseniuc si Domnica Margescu.

IMG_8558

Pana luni, cand veti putea gasi revista la punctele de difuzare a presei, iata si o imagine din editorialul dedicat nominalizatilor la Elle Style Awards – Alice Peneaca, un model care nu mai are nevoie de nicio prezentare

IMG_8564

Oh, aici apar alaturi de prietena mea, Ana Morodan ( o imagine surprinsa magistral de catre Dan Beleiu) – ea nominalizata la categoriile Best Fashion Blog & Personal Style, iar eu nominalizat, prin Le Projet d’Amour, la categoria Best Fashion Blog.

IMG_8557

La multi ani, draga ELLE Romania! Sunt mandru de tine!

Tschuss!

 

 

3 Comentarii
 1. Buna, Maurice! Legenda spune ca Laura Vargalui te-a adus la ELLE. Este adevarat? Iar apropo de nominalizarea blogului tau, nu este un conflict de interese? Zi buna!

  1. Hello! Legenda? Nu stiam ca circula si legende despre asta!! 🙂 Nu, evident ca nu este adevarat! Dupa cum scriam si in text, destul de clar, Izabela Coman, pe care am contactat-o, m-a introdus Roxanei Voloseniuc, care m-a angajat la cateva zile dupa.

   In alta ordine de idei, la ce fel de conflict de interese te referi? Elle nominalizeaza jucatorii de pe o piata. Intamplator, fac parte din ei. Sa spunem ca X lucreaza la o publicatie literara, si ca publicatia ofera anual premii in domeniul literaturii. X publica, la un moment dat, un roman foarte bun. Publicatia ce face? Nu recunoaste asta, doar pentru ca X scrie si acolo???

   O zi la fel de buna si tie!

 2. Ai dreptate, Maurice, nu privisem situatia si din punctul de vedere oferit de tine. Sunt curioasa cine castiga!

  Pe viitor, sper sa apara mai multe bloguri de stil pe care sa le pot citi.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE