Inspiration Challenge sau ce vraji mai fac trei dintre artistii romani

Lemnia-01-1024x768Am sa va spun un mic secret – in momentul in care am primit imagini & schite de la cei trei artisti romani pe care ii urmaresc in procesul de creatie, in cea de a treia editie Inspiration Challenge, am inteles cum se simtea Carine Roitfeld in momentul in care era invitata in atelierele designerilor, cu cateva saptamani inainte ca orice colectie sa fie prezentata pe podium.

Oh, sigur, nu plasez o comparatie intre mine si Roitfeld, este vorba, doar, despre acel feeling unic, despre placerea nevinovata pe care o ai in momentul in care ai acces la tipul acesta de informatii.

Dupa cum v-am spus, deja, pe 24 noiembrie ne vom intalni la vernisajul de la Galeria Galateca, pentru a descoperi cele zece lucrari inspirate de parfumurile Avon.

Mi s-a parut un moment prielnic sa aflu ce cred, pana acum, Cristian Samfira, Florian Toma si Razvan Chelu despre emotia parfumurilor alese si obiectele la care lucreaza.

Bref, Cristian Samfira pregateste o fusta spectaculoasa, dramatica, intr-o nuanta seducatoare de Bordeaux, cu detalii geometrice lucrate manual, in spiritul parfumului Outspoken by Fergie.

Detaliu Cristian Samfira
Florian Toma va realiza o geanta supradimensionata, aurie, plecand de la povestea parfumului Mesmerize – numele acestuia l-a dus cu gandul la o oglinda sparta, care recompune imaginea din mai multe unghiuri, dand viata unei povesti hipnotizante.

Florian Toma - snob 1.
Razvan Chelu, prins in povestea parfumului Little Red Dress, a imaginat tot o geanta, facand rapel la accesoriile pe care le purtau femeile la jumatatea secolului al XIX-lea – acele genti mici, din piele, in care pastrau banii si alte cateva obiecte indispensabile, pe care, pana atunci, le transportau barbatii pentru ele. 

Lemnia 02
Sunt curios ce parere veti avea despre rezultatul final.

Pe curand!

Tschuss!

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE