In dialog cu Carmen Galin

Un moment pe care l-am asteptat cu nerabdare – intalnirea de la TIFF cu Carmen Galin! Trebuie sa ii multumesc Oanei Giurgiu pentru ca nu a uitat cat de tare imi place Carmen Galin si pentru faptul ca a facut posibil acest interviu!

Un video semnat Emil Costrut

Tschuss!

 

4 Comentarii
  1. O tema interesanta pentru un film romanesc s-ar putea construi dupa cartea „A dangerous superstition”, a lui Larken Rose. Sau poate o colectie de moda pe tema asta? 🙂
    Ma bucur mult ca am deschis ochii spre site-ul tau, uite cum imi amintesc de copilarie, fara sa ma mai victimizez. 🙂 Amintiri cu parfum de soc.:))

  2. E superba, minunata, talentata. Un joc modern, un om extraordinar, un chip cu totul special, exotic, out-of the-box. Nascuta pentru cinema.
    Merita premiul asta demuuuult.

  3. Felicitari Maurice! M-ai facut sa retraiesc pentru o clipa parfumul studentiei anilor ’70-’80 prin prezenta lui Carmen Galin.

    P.S.: Felicitari Maurice pentru minunata ta „pagina” virtuala! Astazi am descoperit-o si o voi urmari cu interes.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE