Imortele divine – mit sau realitate?

Acum ceva ani, una dintre activitățile care mă relaxau foarte tare era să cutreier farmaciile, parfumeriile și magazinele cosmetice, în compania prietenei mele, Simone. Nu prea ne-a scăpat nimic – de la obsesia noastră pentru câteva dintre parfumurile Guerlain, până la gelul de duș cu verbină, de la L’Occitane, am consumat sute de produse de beauty, aflându-ne, în permanență, în căutarea produsului perfect – orice ar însemna asta.

Între timp, Simone nu mai își pune nimic pe față, cu excepția cremelor ei, pentru că lucrează la propriul brand cosmetic, iar eu am dezvoltat o formă de rozacee, din cauza anxietății și a atacurilor de panică. Dar înainte de vacanța la Berlin, ne aflam într-un boutique L’Occitane, pentru a cumpăra câteva dintre produsele lor din gama travel, inclusiv șamponul cu efect revitalizant, cu uleiuri esențiale de mentă, cimbru, grapefruit, cedru și lavandă, de care suntem amândoi dependenți.

Deși nu intenționam să-mi cumpăr și o cremă pentru față, Simone mi-a sugerat că ar trebui, poate, să încerc gama lor „Imortele Divine”. Pentru că știu cât s-a documentat în ultima vreme și am încredere oarbă în sugestiile ei, am plecat acasă cu uleiul pentru față, crema pentru conturul ochilor și crema cu extract de imortele divine, o cremă cu 5 patente, care conține cea mai mare concentrație de ulei esențial de imortele.

Amuzant este faptul că a doua zi am primit la birou un pachet care conținea aceleași produse, plus gelul pentru curățarea feței Cedrat și cel mai nou produs, noul concentrat Reset.

Și pentru că știu cât de enervantă poate fi treaba asta cu roșeața, iată concluziile mele în urma testării acestor produse:

– Deși este o cremă cu efect antirid, ce combate semnele îmbătrânirii, la mine a funcționat incredibil de bine pentru că mi-a diminuat vizibil roșeața feței;
– Uleiul pentru față cu imortele organice – dacă îl amesteci cu crema pentru față, vei obține o piele incredibil de radiantă și uniformă;
– Gelul pentru curățarea feței, Cedrat, neutralizează acea strălucire nedorită și îți lasă o senzație de prospețime, ca multe dintre produsele L’Occitane.
– Cât despre Reset, concentratul care conține și extract de Gatuline, un activ natural cu efect asemănător botox-ului, nu pot spune decât un singur lucru – noaptea chiar e un sfetnic bun!

Dacă ai experimentat aceste probleme ale tenului și știi cât de enervantă poate fi această roșeață, îți recomand să încerci aceste produse.

PS. Există chiar și un cod promo pentru cumpărături online pe https://ro.loccitane.com – MAURICEMYRESET, Vvalabil pănă pe 30 august.

Tschuss!

Un singur comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE