Hermes, Lemaire si un concert pentru pian si orchestra.

Nu stiu daca ati vazut ultimul show Hermes, dirijat impecabil de maestrul Cristophe Lemaire. Mie mi-a adus aminte, nu ma intrebati de ce, de fabulosul concert nr. 2 op. 19 in Si bemol major pentru pian si orchestra, in interpretarea magistrala a lui Daniel Barenboim.

Desi Lemaire se declara fascinat, in continuare, de calatorii si a afirmat ca sursa de inspiratie pentru aceasta colectie a fost jungla, nu m-am putut abtine sa nu imaginez un alt fel de scenariu, poate mai urban, poate mai melancolic, poate mai simplu. Simplu intr-un sens complex, evident. Simplu cum numai luxul poate fi.

Mi se pare fascinant cum Lemaire ocoleste tendintele si cum se incapataneaza sa faca haine in cel mai clasic si seducator mod cu putinta. Siluetele lui fragile, fluide, feminine nu mai au nevoie de nimic altceva pentru a exista.

HER_0373.450x675

HER_0398.450x675

HER_0475.450x675

Tschuss! 

 

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE