3 Comentarii
  1. Da, imi aduce aminte de ceva poza asta.Eram la plimbare in Dusseldorf si ma simteam asa trista si epuizata.In pleiada gandurilor negre si plouate, trece pe langa mine o doamna la 50-60 de ani, perfecta , imbracata in stilul Audrey Hepbrun, cu un parfum de Julia Roberts.Lasa in urma ei un val de gratie, feminitate, am ramas, privind-o indelung.Ea ramane definitia elegantei si perfectiunii feminine.Pur si simplu au trecut vreo 3 ani de atunci si nimeni nu o detroneaza. Mersi ….

  2. Ah.. de-abia ce am aflat ca existi..E ceva in postarile tale, ceva ce cred ca m-ar putea face sa uit putin de zidul blocului ce se ridica la 6 metri in fata ferestrei mele, strivindu-ma…Ceva nostalgic, ceva care imi aminteste de sertarul dezordonat cu ciorapi de matase ai mamei, de portjartierele ce imi pareau demodate, de posetele ei de piele, facute pe comanda intr-un atelier de pe langa Palatul Telefoanelor..eu fiind mereu o provinciala..Le am si acum, acele posete..le tin intr-un loc drag mie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE