Geanta statement, cel mai sigur remediu impotriva anxietatii.

Statement! Un termen care a ajuns sa fie folosit oricand, oricum, in general atunci cand nu ai ce sa spui despre un anumit obiect. Un colier banal devine un colier statement. O rochie oarecare este o rochie statement, etc. In plan local, notiunea de statement este vehiculata atunci cand ceva straluceste & sclipeste. Statement inseamna pentru multi fluo, oversized sau scump.

Si daca tot am adoptat & adaptat cu frenezie acest termen, cel putin sa ii imprumutam si cateva valente care sa il puna intr-o lumina favorabila.

Cel mai simplu lucru pe care il poti face atunci cand ai o suma de bani si nu stii exact ce vrei sa iti cumperi, ar fi sa iti achizitionezi o geanta statament. Nu ma refer nici la un Hermes, nici la un Chanel. Ci la o geanta cu un impact extrem de penetrant – din punct de vedere vizual.

O investitie sigura o reprezinta gentile retro – sofisticate, cinematografice, extrem de greu de purtat. Dar atat de simplu, de fapt!

Exista genti pe care nu ai cum sa le uiti. Genti care iti asigura un statut, o identitate. Genti pe care nu le stie nimeni, dar pe care toata lumea ar vrea sa le poarte. Este suficient sa faci un statement din asta si vei vedea instant rezultatele.

Astfel de genti sunt urmatoarele:

Yves Saint Laurent

Miu Miu

Lanvin

Prada

Fendi

Ralph Lauren

Nu sunt genti pentru fete. Sunt genti pentru femei! Si, da, despre aceste obicete se poate spune ca sunt piese statement.

Purtati-le cu nonsalanta, ca si cand nu v-ar pasa. Purtati-le in combinatii care vor crea confuzie – de tipul pantaloni Capri + bustiera + espadrile flat din panza + palarie enorma (am spus enorma!) din rafie.

Cu alte cuvinte, fiti… statement!

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE