Galeria de arta digitala SUHD

Imi aduc aminte si acum de momentul in care i-am descoperit pe Nuno de Campos & Ryan Salge, doi dintre artistii digitali care m-au impresionat cel mai tare prin estetica lor – un mix ultra-sensibil de nostalgie, forta & contemporaneitate.

Pe cale de consecinta, telefonul pe care l-am primit din partea The Practice, m-a surprins in mod placut! Evident, va intrebati despre ce e vorba – ei bine, despre prima galerie de arta digitala din Romania expusa pe televizoarele Samsung SUHD. Practic, “acestea redau continutul vizual in forma cea mai apropiata de ceea ce isi doresc sa transmita regizorii de film, in orice conditii de vizionare, indiferent daca in camera este intuneric sau lumina diurna.”

Misiunea mea este sa descopar 3 tineri artisti digitali care vor avea posibilitatea sa isi expuna lucrarile pe gama de top Samsung .

Primul pas in acest research a fost punctat de intalnirea cu doi specialisti Artmark, tocmai pentru a stabili cateva chestiuni concrete legate de subiectul artei digitale in Romania.

Incepand de maine, voi pleca la vanatoare de artisti! Daca aveti sugestii, acestea sunt binevenite.

Tschuss!

3 Comentarii

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE