Galeria de arta digitala SUHD

Nu stiu cu ce sa incep mai intai – cu faptul ca sunt extrem de entuziasmat de cei trei artisti pe care i-am selectat pentru prima galerie de arta digitala expusa pe televizoarele Samsung SUHD, cu faptul ca lucrarile realizate de ei sunt absolut senzationale sau cu anuntul campaniei de votare a rtistilor?

”Conceptul care sta la baza fiecarei imagini este destul de simplu – aleg momente, stari, senzatii foarte comune pe care toata lumea le traieste si le transpun intr-o imagine, prin intermediul unui personaj, Spoof”, a declarat Razvan Dumitru, unul dintre cei trei artisti selectionati.

Lucrare 1 - The Room  Razvan Dumitru

Despre una dintre lucrarile sale video, Kaleidoscope, Cosmin Marcu mi-a povestit ca ”e realizata pe baza unor structuri geometrice, executate intr-un program de modelare 3D” si ca ”punctul de plecare a fost Leonardo Fibonacci, alaturi de imaginile redate de caleidoscop.”

Tristan Nicolas Daniel a ales sa fie mai misterios, un lucru deloc rau, drept pentru care, in cazul lui, imaginile vorbesc de la sine.

samsung1

Puteti viziona toate lucrarile artistilor pe site-ul campaniei, in cadrul aplicatiei ce a fost lansata recent.

Mi-ar placea sa cred ca va veti implica si voi in toata aceasta aventura digitala si ca nu veti ezita sa votati artistul preferat, lucru pe care il puteti face pana pe 26 iunie. Bref, indiferent ce mi-ati spune, initiativa celor de la Samsung, de a aduce arta digitala mai aproape de cei pasionati, demonstrandu-le ca aceasta isi poate gasi locul in locuinta lor intr-o maniera atipica, mi se pare una extrem de curajoasa & laudabila.

Tschuss!

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE