FSR. Totul despre moda străzii.

Dragele mele drage,

Astăzi este pentr-u mine o zi măreaţă! Dragele mele, am venit in Pipera la birou şi am descoperit ce-l mai bun blog de modă pe care la-m văzut eu până acum!!!

Sunt c-am emoţionat dar am să vă spun, totuşi, despre ce e vorba aici. Despre FSR, dragele mele. Nu, nu vă gândi-ţi la Fabrica de Seminţe Rarăul. Este chiar Fashion Street România!!! Este wow, dragele mele!

Şi ca să nu credeţi că vă mint, ma-m hotărât, de fapt ma-m decis să împărtăşesc cu voi câteva dintre cele mai cute, mai inspiraţionale şi mai originale ţinute pe care lea-m găsit pe FSR!

Dragele mele, este o explozie de creativitate! Dacă nu ştiţi cum să vă îmbrăcaţi, uita-ţivă aici şi veţi fiii superbe!!!

Mulţumesc, drag-ă FSR, pentru minunata iniţiativă. Te voi urmări şi de azi înainte cu un interes nebun.

Pupi. Xoxo.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Credit foto: www.fashion-street.ro

4 Comentarii
  1. Si pe site-ul ELLE Romania, in perioada in care a aparut, erau niste fotografii cel putin dubioase de „street fashion romanesc”. Nu stiu cum au ajuns acolo si daca mai sunt sau nu, dar erau mult mai grave decat astea.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE