Eye Bags

Cred ca am mai vorbit despre gentile O Bag – acele genti funny, extrem de versatile, realizate dintr-un cauciuc special, foarte usor de curatat. Aseara, in drum spre casa, am asistat la o conversatie simpatica intre doi adolescenti. Se intrebau ce cadouri sa le faca iubitelor, in afara de clasicul martisor si buchetul de ghiocei, analizand, evident, si chestiunea bugetului.

Bref, toata acea discutie desfasurata in troleibuzul 90 mi-a adus aminte de O Bags. Nu stiu ce le-ati cumparat iubitelor de Martisor, ce vreti sa le cumparati etc. Dar daca sunteti in pana de idei, domnilor, va sugerez sa faceti o vizita in boutique-ul Chasse aux Couleurs, din incinta galeriilor comerciale J.W. Marriott sau in spatiul din Baneasa Shopping City – ei sunt cei care au adus in premiera aceste genti in Romania.

Garantat, gentile vor fi apreciate! Ah, le puteti comanda si online, pe www.chasseauxcouleurs.ro 

Tschuss!

 

 

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE