http://www.youtube.com/watch?v=wsCOzzFdlZM

Dries Van Noten nu mai este contemporan cu nimeni. As putea spune ca este contemporan cu el insusi.

Visul unei nopti de mai sau compozitia perfecta care iti antreneaza simturile in show-ul lui de primavara-vara 2013 mi-a tulburat serios viziunea de ansamblu asupra modei.

Daca cineva, oricine ar fi trebuit sa descrie cu ajutorul hainelor delicatetea unui anotimp, nu ar fi reusit atat de bine precum Dries Van Noten. Diabolic, pervers, sensibil, autist chiar in discursul sau, Dries Van Noten tine (inca) o lectie despre forma, sensibilitate, culoare si echilibru.

Jongleriile pe care le executa magistral sezon dupa sezon, au transformat matasea in ceva ce ea nu a fost niciodata. Pentru ca sensibilitatea la Dries Van Noten nu este gratuit-feminina. Este aroganta, independenta si complet eliberata de orice forma de cliseu.

Dries Van Noten este un vrajitor romantic care se joaca cu mintile noastre ca si cum acestea ar fi niste structuri fluide din matase pe care poti oricand broda un numar infinit de cristale negre.

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE