Diana era o frivola!

Ieri, in jurul dupa-amiezii, m-am urcat intr-un autobuz aproape gol. Pe scaunele de langa mine stateau o doamna in varsta, sa tot fi avut 85-90 de ani, si un domn pe la un 65-70.

Doamna avea o privire preocupata, dar blajina, iar vocea domnului imi aducea aminte, cumva, de Andrew Pennington, interpretat magistral de George Kennedy in Death on the Nile.

Domnul citea un articol pe telefonul mobil si ii impartasea doamnei informatiile aflate:

”Pe la 55 de ani s-a casatorit cu aia pe care o iubise si au avut doi copii. Doi copii au avut, intelegeti?”

Doamna se uita spre el cu o privire albastra, umeda. ”Cine? Charles?”

”Nu, nu Charles, celalalt. Charles s-a iubit cu aia care murise.”

”Da, da, oare cum o chema?”

”Diana!” – declara imperial domnul.

”Da, asa, Diana. Domnule, lui Charles i-ar fi trebuit o fata supusa, careia sa ii placa sa citeasca. Diana asta a fost o frivola, orice s-ar spune. A fost un mariaj trist, ea nu l-a facut deloc fericit!”

Domnul continua lectura. Trecuse, intre timp, la altceva. ”Ia uite, Radu Duda a avut primul lui rol intr-un specactol pentru copii, la 12 ani, in Harap-Alb.”

”Da, dar el nu a prea jucat in Romania, a stat mai mult in Anglia. Nu inteleg de ce vor sa-l denigreze atat. Oamenii sunt rai. Si cand te gandesti ca Radu a imbratisat si cariera militara. Mie imi place cum se prezinta!”.

Inainte sa cobor, ma uit, curios, la domnul de langa mine. Avea o sapca rosie pe care scria New York, o cravata verde cu steagul Angliei, o camasa albastra si un sacou in carouri, negru cu alb.

Cam atat.

Tschuss!

 

2 Comentarii
 1. hmm… daca zic ca Nu Mi-a Placut NICIOADATA DIANA voi starni O Furtuna. Oprobiul Public… si totusi, ma incumet…
  1/ nu mi-a placut fatza aia de „tzarancutza”…sincer…Charles putea alege ceva mai de soi…
  2/ uneori tinuta era cat de cat…de multe ori tot cam de…cum am scris mai sus
  3/ amaratu ala de Charles a iubit cam Toata Viata o femeie… mai cu Stil, si mai cu Chic…chiar daca mai in Varsta… oare cat Stil si Tinuta avea ea ca Nevasta de Print Mostenitor cand a umblat cu ala de-i tinea Caii de Darlogi…. nu e o Rautate…este O Realitate…. care mie, imi face Greatza…
  deci Nu Nu a Fost O Sfanta….
  macar Eternul Printz Charles…imi e Mai Simpatic de cand Ne Promoveaza Tzara… cu Viscri etc etc…
  ………………………
  ma rog… Cert este ca Imi Place Mult Felia de Viatza prinsa intre Aceste Randuri…

  abia am dat de blog… sper sa-mi fac timp sa il urmaresc…. asa cum am vazut o emis Ai Stil doar ca sa o vad pe VANDICI si sa vad /ascult cum salvezi Concurentele din Unele Situatzii… doar pt ca Tu intrezareai Un Ceva Deosebit la acea EA (coafura, bijuuri, haine, etc)… la cat de Rea/Dura era ALBU … te-am pus si la mine pe fb…nu ca as fi eu mare Om..ci pt Cine Trece pe Acolo sa Gaseasca Un Om Interesant , care sa-i Directioneze un pic In Viatza , in STIL…

  cum se zice??? Multam Fain Mourice….

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE