De ce insala barbatii?

Cred ca asta e intrebarea pe care o aud cel mai des. Multe dintre femeile din preajma mea, femei splendide, totale, coerente, independente, disponibile (poate prea disponibile), si-o pun. Nu stiu de ce insala barbatii, dar pot sa intuiesc.

Majoritatea barbatilor pe care ii cunosc, insala pentru ca sunt lasi. Pentru ca nu stiu cine sunt si pentru ca nu vor avea niciodata curaj sa le ceara partenerelor nimic din ce si-ar dori ei sa experimenteze. Pentru ca nu vor recunoaste niciodata ca, de fapt, ii seduc curvele. Si ca doar curvele le guverneaza echilibrul emotional.

Pentru ca sunt prea atasati de mamele lor, pentru ca nu stiu sa rezolve, aproape niciodata, ecuatia mama-iubita. Pentru ca nicioadata nu sunt multumiti de propriile lor performante sexuale si isi imagineaza ca vor descoperi necunoscutul in bratele unei femei oarecare.

Pentru ca se plictisesc. Pentru ca multe dintre femeile despre care vorbeam nu se dezvaluie. Da, si lor le e frica.

Barbatii insala, in primul rand, pentru ca iubitele & sotiile lor nu stiu sa fie curve.

Asta cred eu, dupa 37 de ani de echilibristica sociala.

Tschuss!

 

6 Comentarii
 1. Mai bine ai pune mana si ai citi ce spune literatura de specialitate despre treaba asta, in loc sa iti expui ineptia sub forma unor frustrari. Cauzele infidelitatii masculine au fost riguros studiate si sunt mult diferite de mizeriile expuse de catre tine.

  1. Frustrari? :)) Dragul meu Lucian, cam cat de imbecil poti sa fii si sa crezi ca mi-am propus, in cele cateva randuri, sa combat esenta unui studiu de ”specialitate”? Ai idee cate studii s-au facut pe chestiunea homosexualitatii, de exemplu? Asta anuleaza orice drept la o opinie ulterioara? In fond, opinia tare care e? Opinia ta apropos de ceva, orice. Asumata. Comentariul tau e absurd, imi pare rau. E ca si cum cineva, sa spunem Luminita, scrie despre vise. Si vine doamna Stela si ii spune: ”idioato, nu ai inteles nimic, treci la biblioteca si invata ce a spus Freud despre asta.” Apreciez la cititorii mei, in primul rand, umorul. Ah, si inteligenta.

  1. …Este extrem de facil sa cautam raspunsuri in literatura de specialitate- oricare ar fi ea- si totodata sa ne si amagim ca le-am gasit, atribuindu-le valoare de adevar absolut. Se intampla adesea ca frica de o intalnire autentica a unei persoane cu ea insasi sa o conduca pe drumul arid al rationalizarii.
   Noi, oamenii, se presupune ca suntem inzestrati cu gandire critica, ceea ce inseamna ca putem accepta adevarul celuilalt, care pote fi opus credintelor personale.

   Cat de trista ar fi o lume guvernata de un singur adevar, s-ar pierde diversitatea speciei,,, umane, desigur!

   Ma bucur sa traiesc intr-o lume in care mai exista persoane care-si exprima opinia nascuta din proprie cunoastere!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE