Cum NU te (mai) imbraci in 2014

Trebuie sa recunosc ca ma irita peste masura sorturile din jeans! Nu ma refer la cele nevinovate, mixate in combinatii lejere & adolescentine. Ma refer la sorturile din jeans exagerat de scurte, cu interventii stilistice ”post-punk”, la acele sorturi care propun o aparitie ”pe sex”.

Nu cred ca exista ceva mai vulgar, mai passe si mai naucitor de ieftin decat combinatia fatala: sort din jeans, stiletto (eventual intr-o nuanta fluo), top cropped, cercei statement si ochelari aviator.

Daca iti doresti sa nu arati precum o dansatoare plecata in turneu prin tara cu o formatie de categoria C sau ca o manelista care descopera tocmai acum, la spartul targului, ce mai e hot in materie de street-couture la Mamaia, iti recomand sa eviti aceasta combinatie.

Si daca nu reusesc sa te conving eu, poate reuseste Beyonce! Pentru ca nici macar ea nu mai risca cu tipul asta de melanj pitiponcesc, de vreo 10 ani.

Ah, si nu omite ce e mai important! A fi pe sex nu inseamna sa arati precum o stripteuza care nu a obtinut green card-ul. Sa  nu uitam, totusi, ca traim in epoca lui Raf Simons. Si daca tot ne place ”cu moda”, hai sa facem un mic efort. Cred ca putem, nu?

Tschuss!

11 Comentarii
 1. „A fi pe sex” este si asta o expresie din gama cocalar / pitipoanca. Daca vrem sa fim mai catolici decat Papa, sa incercam sa evitam si astfel de limbaje ;).

  1. Uh, credeam ca e atat de evident faptul ca desconsider tipul asta de exprimare si ca nu am facut altceva decat sa conturez un tablou total! Ai mai citit ceva scris de mine pana acum? Se pare ca nu! 🙂

 2. Mi s-a parut total nepotrivita combinatia asta inca de la primele aparitii.
  Ma bucur sa vad ca nu sunt singura care vede lucrurile in felul asta.
  🙂

 3. Maurice, esti genial! Iar ai pus punctul pe”i”! Este pacat inca ca nu si tot publicul tau e la fel de genial ca tine but, well, you can´t have it all, isn´t it?! 🙂
  Tschüssie!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE