CELE MAI SEXY PARFUMURI ALE TOAMNEI

Intotdeauna am avut ferma convingere ca un parfum nu este un simplu accesoriu. Parfumul trebuie sa faca parte din tine si, un lucru extrem de important, sa reprezinte o adevarata arma de seductie.

Pornind de la una dintre cele mai memorabile replici din cinema-ul modern, urmeaza-i sfatul lui Jeanne Moreau si redescopera placerea de a fi femeie cu ajutorul a trei dintre cele mai tulburatoare esente ale toamnei.

Onde SensuelleL’Artisan Parfumeur

Un parfum discret, dar exuberant, ideal pentru a recrea o atmosfera de budoir, o esenta potrivita pentru orice Lolita urbana care adora flirtul. Sandalele Candice, semnate Charlotte Olympia x Agent Provocateur, reprezinta doza perfecta de perversitate de care ai nevoie pentru a integra Onde Sensuelle intr-un ansamblu uber-chic.

collage onde

Masculin PlurielMaison Francis Kurkdjian

Ok, si ce daca este un parfum masculin? Poti oricand sa apelezi la Feminin Pluriel, varianta adresata femeilor, dar mi se pare ca jocul ametitor rezultat din mix-ul de vetiver & patchouli se potriveste cu tinutele tale rockish! Poarta-l mai ales ziua, alaturi de un styling in care botinele Giuseppe Zanotti si jeansii ultra-slim vor potenta istoria Pluriel.

collage pluriel

Essences InsenseesDiptyque

Arome extravagante de mimoza, violeta, zambila si trandafir! Cu alte cuvinte, Essences Insensees, parfumul inspirat de povestea celor o mie de flori. Avand in vedere faptul ca aceasta esenta rafinata & ultra-feminina este pigmentata cu accente de piper rosu, alege sa o porti alaturi de accesorii pretioase, mai ales seara. Sandalele Dolce & Gabbana si inelul David Webb, din rasina si diamante, te vor ajuta sa intruchipezi cel mai bine povestea imaginata de Dipyque.

collage dipt

Toate parfumurile sunt disponibile in exclusivitate la Beautik Haute Parfumerie.

Tschuss!

 

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE