Cele mai frumoase genti din lume

Am tot auzit, in ultima perioada, tot felul de teorii aproximative despre multe dintre gentile care au construit mare parte din estetica universala, atunci cand vine vorba despre moda. Cateva exemple – Chanel 2.55 sau Hermes Kelly.

De cate ori eram intrebat ce geanta recomand si aduceam in discutie splendida Hermes Kelly, rezultatul era intotdeauna acelasi – o are toata lumea. Asa, si?

Pana la urma, asta ramane o chestiune exclusiv romaneasca. Gentile la care ma refer nu te poarta. Tu le porti pe ele. Evident, daca stii cum sa faci asta. Ma refer la acele genti care nu se vor demoda niciodata, pe care o sa le poti purta si peste 50 de ani, care pot ascunde secretele femeilor si care pot deveni confidentele lor.

Nu te lasa pacalita de faptul ca geanta Chanel 2.55 se afla in multe, poate prea multe dressing-uri, nici ca este mascota preferata a rusoaicelor. Pana la urma, geanta asta a avut cel mai fascinant & seducator parcurs din istoria gentilor. Are proportia perfecta, are gratie, eleganta, respira lux si nu are nevoie de confirmari.

Asadar, iata care sunt, din punctul meu de vedere, cele mai frumoase genti din lume. Gentile pe care mi le-as cumpara daca as fi femeie, gentile care ar consuma, alaturi de mine, povesti de amor, deziluzii, vacante.

 

collage bags

 

1. Hermes, Constance Bag

2. Hermes, Kelly Croco Bag

3. Chanel, 2.55 Bag

4. Celine, Clasp Shoulder Bag

5. Celine, Box Bag

6. Yves Saint Laurent, Cassandre Bag

7. Bottega Veneta, Large Tote Bag

8. Fendi, Peekaboo Croco Bag

9. Louis Vuitton, Sofia Coppola Bag.

Tschuss!

 

 

 

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE