Cel mai frumos apartament din lume

Acum ceva vreme, vorbeam cu prietena mea, Simone, cea care editeaza cel mai bun blog de interior design din Romania, respectiv Deco Atelier, despre cele mai frumoase case din lume. Ma rog, cele mai frumoase in acceptiunea noastra, evident.

Tot ea mi-a povestit despre apartamentul lui Wolfgang Behnken, directorul de creatie al agentiei Young & Rubicam. Bref, amandoi am stiu ca asta este casa in care m-as fi mutat pe loc, apartamentul pe care si noi l-am fi imaginat fix la fel.

Din punctul meu de vedere, acesta este cel mai rafinat & sofisticat spatiu pe care l-am vazut vreodata. Si nu neaparat pentru ca este decorat cu fotolii Florence Knoll, scaune Barcelona sau corpuri de iluminat Isamo Naguchi, Christian Dell sau Serge Mouille.

02

03

05

06

Style: "70's look"

08

09

010

Style: "70's look"

Tschuss!

 

Un singur comentariu
  1. Este un apartament impresionant prin minimalismul și lejeritatea cu care este tratat spațiul. Piesele de mobilier reprezintă un fel de istorie a designului cu creații semnate de câtre cele mai importante nume ale secolului XX (inclusiv mai „tânărul” Jasper Morrison). Iar blogul Andreei îmi place și mie mult.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE