Cei mai urati pantofi din lume.

Casa Tod’s a lansat la Paris ultimul model de mocasini, de inspiratie punk-couture. De o uratenie revoltatoare, pantofii sunt inspirati de iconicul model Il Gommino, purtat in anii ’50 de pilotii de curse si devenit o marca personala a brand-ului.

Comunicatul de presa se refera la mocasinii din imagine ca fiind un produs de lux, din colectia Couture – Il Gommino Couture. Bref, a trecut ceva vreme de cand nu am intalnit o pitiponcareala mai mare, cu pretentii de fashion urban haute de gamme. Mi-i imaginez cu usurinta purtati intr-o combinatie fatala: jeans tigareta alb, tricou din jerse de bumbac inscriptionat cu mesajul etern I love NY, jacheta din piele destructurata, un Birkin roz si o sapca de baseball tunata cu cristale Swarovski.

Nu-mi dau seama daca Maison Tod’s si-a ales si o muza pentru a intruchipa spiritul sauvauge al acestor umblatori, dar o recomand calduros pe Kim Kardashian.

Tschuss!

 

Un singur comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE