Ce înseamnă să fii la modă în 2018

– să nu semeni cu nimeni; adică să nu porți și tu, la spartul târgului, ce mai poartă alte 1.456.900 de alte cetățene;

– să reușești să trasezi, coerent, limitele unei mărci personale;

– să fii citat / citată;

– să nu citezi;

– să ajungi să reprezinți ceva, orice, pentru o comunitate;

– să nu cazi în plasă, pentru că a avea 10.000 de like-uri la o postare nu înseamnă nimic, pentru nimeni, dacă asta nu se traduce în ceva coerent;

– să nu-ți pese.

Tschuss!

4 Comentarii
 1. De citat dl Maurice , poate s- ar mai putea cita , mai cu seama din marile personalități ale trecutului ! In rest intru totul de acord !
  Pa, pa ! Seara frumoasa !

 2. Maurice ,tu ai stil din toate punctele de vedere ! Ești unic ….si cu asta am spus tot ! Felicitări pentru tot ceea ce faci și mai ales pentru cunoștințele tale vaste ,,generale ” nu numai în ceea ce privește moda . Îți mulțumim ca exiști .Salutari din Spania !

 3. Draga Maurice!
  Ma bucur ca pot sa dau un feedback, macar odata, unei pareri pe care tu o exprimi in spatiul public.
  Nu stiu cat conteaza asta pentru tine, insa eu mi am dorit foarte mult sa mi exprim acordul vis a vis de ceea ce tu exprimi si promovezi atat de spontan, vocal sau in scris, in articole sau in show urile tale. Imi doresc sa stii ca te cosider un om foarte talentat, creativ, educat, foarte informat, cu un discurs foarte coerent, in general, nu numai in ce priveste moda, cu un simt al umorului desavarsit, autentic, asumat si empatic.
  Cred ca faci o treaba a naibi de buna la „Bravo ai stil”….chiar urmaresc si cred ca tu esti condimentul special al show ului si…apropos de ce inseamna sa fi la moda in 2018, cred ca tu bifezi tot ceea ce ai enumerat in articol.
  ….si ca sa ma amuz putin….daca aveam cu vreo 10 ani si 10 kg mai putin mi as fi dorit sa particip intr un show doar pentru a avea ocazia sa te cunosc si sa interactionez cu tine.
  Altfel…..desi profesia mea este aceea de psiholog, „cochetez” dintotdeauna cu moda. Mama mea fiind croitoreasa mi a insuflat nevoia de frumos, in simplitatea ei, cumva mi a stimulat creativitatea,astfel ca simt nevoia de „identitate stilistica” fie ea si una simpla.
  Iti multumesc pentru ca pui pret pe frumos si l promovezi mai presus de branduri si etichete.
  Cu admiratie,
  Cristina Stan

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE