Cateva chestii ultra-hot primavara asta

Nu este vorba neaparat despre tendinte in textul asta. Ci, mai degraba, despre cateva dintre influentele majore din street-style care au devenit adevarate repere estetice.

Mi se pare amuzant faptul ca in 2014 am preluat orbeste trend-urile anilor ’90, ca in 2008 era foarte cool sa mixezi elementele specifice anilor ’80 etc.

Dar, chiar si asa, intotdeauna poti rafina detaliile acestea si le poti da un touch personal. Si extrem de actual, evident.

So, incepand de luna aceasta, indiferent ca aveti un buget programat exclusiv pentru shopping la Zara sau la Miu Miu, iata cateva dintre the fashion darlings:

1. Ansamblul ton sur ton (ca sa nu ii spun compleu), Miu Miu

Are ceva retro, ceva sport, fusta este obligatoriu scurta. Daca mai apar si cateva insertii de neopren in compozitie, totul va fi perfect!

miu miu

2. Rucsacul, Alexander Wang

Poate fi din piele, sau din fas. Inlocuieste cu succes poseta. Un artificiu de styling intens utilizat de Chanel, in perioada anilor ’90.

alexander wang

3. Sandalele fugly, Marni

Oarecum caricaturale, au ceva influente saptezeciste, talpa groasa, intr-o estetica atat de retro, incat reusesc sa para actuale.

marni

4. Noii boyfriend jeans, Current/Elliott

Au talia ceva mai inalta si respira un aer glam-muncitoresc.

current elliott

5. Camasa cu vedere la abdomen, Kenzo

Cu imprimeuri sau fara, din poplin. La fel de nouzaceista in discurs, a devenit un must-have absolut.

kenzo

Tschuss!

Credit foto: net-a-porter

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE