Care-i treaba cu Ruby Swirl?

Si acum o sa va intrebati, desigur, ce reprezinta Ruby Swirl? Nu e un personaj dintr-un film de Lynch, nici o starleta de cabaret burlesc, ci una dintre noile arome glo iFUSE! Bref, aroma mea preferata!

Treaba asta legata de tigareta electronica e o chestiune destul de noua in viata mea si trebuie sa recunosc ca m-a ajutat foarte tare. Pentru ca nu am reusit sa renunt complet la fumat (ok, poate nici nu mi-am dorit asta foarte tare), jucaria mea a devenit glo iFUSE.

Un amanunt simpatic legat de noile arome este faptul ca poti gasi una potrivita pentru fiecare ocazie! Or, asta mi se pare… sexy. Spre exemplu, daca te imbraci de seara poti incerca Ruby Swirl (dark cherry). Daca te pregatesti pentru o partida de bridge cu prietenii, sigur o sa-ti placa Amaretto. Iar daca esti intr-o dispozitie de flirt, ataca situatia cu Blue Wave (blueberry & mint).

Asa ca iti recomand rabdare si… vapare in stilul #ifusemoments. Sigur, in loc de rabdare & tutun!

Tschuss!

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE