Brooks Brothers sau ce vraji mai fac barbatii

Ok, hai sa incepem cu o ghicitoare: ce au in comun toti barbatii stylish, maturi, necasatoriti si care nu tolereaza nici macar prezenta unei menajere? Raspunsul e simplu – camasile non-iron de la Brooks Brothers.

O sa va intrebati, mai mult ca sigur, ce m-a apucat sa vorbesc despre camasi, asa, dintr-o data. Pai istoria e destul de simpla. Prietenul meu, Mihai, un avocat care nu are foarte mult timp liber la dispozitie, era profund nemultumit de garderoba lui. In plus, mai are o problema – uraste sa isi calce camasile. L-a parasit si iubita, mama lui locuieste in Canada de vreo 15 ani si nu a reusit sa se impace, cel putin pana acum, cu nicio menajera.

Intr-o zi m-a sunat, cu o voce stinsa, si mi-a cerut ajutorul. Nu mai stia cu ce sa se imbrace in asa fel incat sa arate prezentabil. ‘’Cum adica prezentabil?’’ l-am intrebat eu. ‘’Ei, stii tu. Vreau niste costume care sa imi vina impecabil, niste camasi care sa stea asa cum trebuie, un trenci clasic, dar nu prea clasic. Vreau cateva piese care sa ma reprezinte. Si nu uita ce meserie am.’’

M-am tot gandit la treaba asta pana la un moment dat cand mi-am adus aminte despre camasile Brooks Brothers, camasile care nu trebuiesc calcate. Tot atunci mi-am reamintit si fotografiile impecabile, pe care le vazusem in copilarie, intr-un album adus de o prietena de familie de la New York – fotografii care documentau istoria Brooks Brothers.

Si mi-am spus ca daca Brooks Brothers este un brand in care s-au regasit presedinti de stat & actori cu staif, sigur si prietenul meu Mihai se va declara multumit.

Intr-o dupa-amiaza de marti i-am dat intalnire in boutique-ul Brooks Brothers din Mall Baneasa si i-am facut o lista precisa de cumparaturi: 3 camasi albe, 3 camasi bleu, 2 costume, 2 blazere, 1 pereche de pantaloni chinos, un trenci, o jacheta scurta, casual, 2 pulovere din casmir si un cardigan relaxat.

In mod surprinzator, Mihai nu a comentat nimic. Treaba cu camasile care nu trebuiesc calcate l-a cucerit definitiv. A fost atat de multumit de noua lui garderoba, incat si-a mai achizitionat, fara sa ii sugerez eu, o pereche de butoni si o servieta business.

Nu stiu daca l-am facut fericit, dar cu siguranta l-am ajutat sa rezolve o chestiune care il macina destul de tare – aceea a garderobei barbatului modern, care trebuie sa arate impecabil, atat la birou, cat si in momentele in care isi doreste sa se desprinda de meseria lui.

Chiar daca are cine sa va calce camasile, poate ca n-ar fi rau sa faceti o vizita la Brooks Brothers. Ca sa va convingeti ca visul american poate deveni realitate, la pretul corect.

Tschuss!

3 Comentarii

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE