Best Dressed @ Met Gala 2014

Am vazut destul de tarziu fotografiile de la Met Gala, evenimentul uber-glamour al anului. Desi nu simteam neaparat nevoia sa fac un top al celor mai hot aparitii, am facut, totusi, o selectie a tinutelor care mi s-au parut inspirate.

Tema din acest an a fost Charles James:Beyond Fashion – Charles James, primul designer american de haute couture. In mod paradoxal, tema nu s-a regasit intr-o maniera evidenta, decat cu foarte putine exceptii. Drept pentru care am decis sa punctez exclusiv tinutele care au respectat tematica impusa – pentru ca asta isi propune, printre altele, Met Gala.

Bref, Arizona Muse se regaseste, din punctul meu de vedere, in loja castigatoarelor. A fost pur si simplu perfecta in rochia ei rosie, semnata Ralph Lauren. Oh, si in deplina concordanta cu tema evenimentului!

arizona muse ralph lauren

Liu Wen a stralucit intr-o creatie semnata Zac Posen! O rochie cu proportii perfecte, de o gratie desavarsita, in cel mai pur spirit Charles James.

liu wen zac posen

Giovanna Battaglia a celebrat si ea filosofia haute couture, oferind o alternativa a glamour-ului italian. Tinuta ei, Dolce&Gabbana, se inscrie perfect in tema evenimentului. Si, evident, ii vine impecabil!

"Charles James: Beyond Fashion" Costume Institute Gala - Arrivals

Charlize Theron, statuara in rochia semnata Dior Couture, pe care a accesorizat-o cu un blazer purtat pe umeri.

"Charles James: Beyond Fashion" Costume Institute Gala - Arrivals

Tschuss!

Surse foto: The Metropolitan Museum of Art, nymag.com

4 Comentarii
    1. A fost ok Karolina Kurkova. Dar nu m-a convins pana la capat. E o chestiune de gust personal, pana la urma. Spre exemplu, mi-a placut foarte tare cum a fost imbracata Dree Hemingway. Sau Amber Valetta. Dar nu aveau nicio legatura cu tema. Or, asta mi se pare un faux pas.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE