Berlin Fashion Week II – Adelina Ivan & Stephan Pelger

Dimineata m-am trezit cu o migrena crunta ce m-a impiedicat sa ajung la birou. Dar cu toate ca in acest moment ma deranjeaza teribil lumina, orice tip de zgomot si ca nu pot sta foarte mult in picioare, m-am gandit sa impartasesc cu voi cateva experiente vizuale de la Berlin Fashion Week.

Dupa ce ieri v-am prezentata cateva imagini din colectia minunata a Andrei Clitan, a venit momentul pentru alti doi designeri romani extrem de talentati.

ADELINA IVAN – Colectia ‘Trust Yourself’ (styling Marian Palie, accesorii by Mihaela Glavan) isi propune un tur minimalist printre cateva dintre reperele constante ale modei si ‘refuza’  exploziile de culoare. O colectie matura, discreta, echilibrata si extrem de purtabila – un avantaj de care se vor bucura, sper, cat mai multe fete iarna viitoare (si nu numai)!

STEPHAN PELGER – Un obisnuit al podiumului de la Berlin si extrem de apreciat atat in Germania cat si in Romania, Stephan s-a ‘refugiat’ de data aceasta intr-o colectie ultra-feminina, cu vagi accente ecvestre, o colectie inspirata de personalitatea tulburatoare a Ameliei Earhart (styling semnat Ovidiu Buta, accesorii Mihaela Glavan). Siluetele structurate, mix-ul sofisticat de materiale si detaliile chic de make-up va vor placea cu siguranta!

CREDIT FOTO: Catalin Opritescu

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE