Barbatii, shopping-ul online & alte povestiri

Imi imaginez ca ti s-a intamplat, de cel putin cateva ori, sa ajungi aproape in pragul divortului, in contexte ce aveau legatura cu pasiunea ta nebuna pentru shopping si, in egala masura, cu dispretul lui suprem pentru vizitele interminabile prin magazine.

O buna prietena chiar se amuza de treaba asta si obisnuia sa-mi spuna ca pana si cele mai solide cupluri pot ajunge in situatii nebanuite de criza, tocmai din acest motiv in aparenta banal – shopping-ul!

Chiar daca tu esti deja familiara cu shopping-ul online desi, poate, preferi varianta clasica, din considerente evidente, nu ar fi rau sa-l pui la curent pe iubitul tau cu mega-supriza de proportii pe care i-au pregatit-o cei de la eMAG – un magazine online, cu o selectie mai mult decat generoasa de produse! Poti fi convinsa ca pana si cel mai carcotas barbat se va declara satisfacut la final. Ah, si la fel de convinsa poti fi ca iti va lua si tie ceva.

Nu trebuie decat sa-i explici avantajele shopping-ului online, in asa fel incat sa inteleaga ca unul dintre cosmarele lui principale – colindatul prin magazinele de haine – a luat final:

– va economisi timp & energie; nu veti mai alerga impreuna dupa o camasa prin mall, exact intr-o zi ultra-aglomerata de sambata, fix ce-l enerveaza cel mai tare;

–  va putea vizualiza toate produsele din oferta in cateva ecrane – cu alte cuvinte, in cateva secunde, va sti exact de ce are nevoie;

–  va compara instantaneu pretul, tipul de material si, daca e genul tipicar, croiala, astfel incat va lua cea mai buna decizie pentru el; ceea ce pentru barbat este vital, mai ales atunci cand trebuie sa cheltuie bani pe haine!

Tschuss!

 

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE