Apartamentul din Belgrad

Prima data am ajuns la Belgrad vara trecuta. Era deja seara, plouase si orasul avea o energie stranie, care mi-a placut din prima clipa. Am remarcat imediat si structurile saizeciste – blocuri de apartamente cu o arhitectura tipica perioadei, dar cu un sarm incontestabil!

Apartamentul pe care vi-l arat astazi este amplasat intr-o cladire similara – locuinte care pentru unii trezesc amintiri & nostalgii, pentru altii un soi de furie.

Amenajat de Studio AUTORI, un birou de arhitectura format dintr-o echipa tanara & entuziasta, cu focus pe design interior si design de obiect, apartamentul nu este pretentios in sensul acela arogant ci, mai degraba, uman, prietenos si extrem de cosy.

M-as putea imagina oricand in acest spatiu uitandu-ma la unul dintre serialele preferate ale copilariei, Arabela, si asteptandu-l pe Rumburak sa apara din spatele unei Monstera deliciosa.

Bref, imi plac foarte tare piesele vintage customizate, corpurile de iluminat, modul in care a fost reconfigurat si impartit apartamentul si aerul general de normalitate casnica.

Sursa foto: Studio AUTORI

Foto: Relja Ivanić

Tschuss!

 

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE