All About Men

Am avut, din nou, certitudinea declinului romanesc in momentul in care am intrat intr-un magazin Sephora pentru a-mi cumpara parfumul preferat, unul dintre parfumurile pe care le folosesc constant de ani de zile.

Este vorba de Vetiver, de la Guerlain. Ei bine, in Romania acest parfum nu mai este disponibil dintr-un motiv extrem de simplu – nu se vindea!

Poate pentru multi dintre voi asta nu inseamna nimic. Pentru mine inseamna regres. Nu intamplator una dintre cele mai civilizate arome existente a parasit discret spatiul autohton. Bref, inca un element care imi confirma teoria despre barbatii romanii, nevoile & gradul lor de sofisticare.

Cu toate acestea, imi permit, totusi, sa fac cateva sugestii in materie de parfumuri masculine- 4 mirosuri care nu vor dezamagi niciodata, indiferent de varsta, trend-uri etc.

1. Vetiver, Guerlain;

2. Eau Sauvage, Dior;

3. Pour Monsieur, Chanel;

4. Grey Vetiver, Tom Ford.

Tschuss!

 

 

3 Comentarii
  1. Draga Maurice, te deranjez cu o intrebare izvorata dintr-o curiozitate. Cum observ ca esti un iubitor al esentelor, eram curioasa ce parere ai despre moda „oud-ului”. Observ cum tot mai multe nume celebre introduc oud-ul ca ingredient, iar marcile de nisa sunt invadate de aceasta nota. Merci beaucoup!

  2. Maurice, eu port Habit Rouge (extract) de cativa ani de zile. Cred ca si acest mare parfum GUERLAIN – Habit Rouge, merita inclus in recomandarile si sugestiile tale 🙂

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE