5 motive pentru care ar trebui sa-ti placa Nabucco

  • pentru ca este un ceas masculin, cool, cu un profil extrem de puternic, pe care il pot purta atat baietii, cat si barbatii!
  • pentru ca acest model Nabucco, creatia producatorului elvetian de ceasuri de lux, Raymond Weil, a aparut in urma unei colaborari extrem de interesante cu Gibson Brands, compania cu cea mai rapida crestere din industria muzicala; colectia Nabucco este una cu traditie in portofoliul Raymond Weil si face referire la faimoasa opera a lui Verdi;
  • pentru ca daca esti pasionat de muzica poti inregistra numarul unic al ceasului tau pe site-ul raymond-weil.com/gibson  si poti castiga un pachet Gibson Experience – o chitara Gibson SG Standard sau cursuri de chitara!
  • pentru ca ceasul tau Nabucco va arata incredibil in orice context, indiferent daca conduci o masina vintage sau un Volvo XC90.

Daca vrei sa-l probezi, sa-l testezi sau sa-l achizitionezi, trebuie sa faci o vizita in magazinele Galt orologerie elvetiana!

Colajul a fost realizat, cum altfel, de Silvana Catalinescu.

Tschuss!

Nimeni n-a lăsat încă vreun comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE