5 chestii cool pe care să le porți la o petrecere în aer liber

În vagonul-restaurant al trenului care mă aducea de la Berlin am avut un dialog mesmerizant, perfect, cu barmanul:

O cafea, vă rog!

Zahăr, lăptic?

Nu. Simplă.

Ah, vă place natur!

Și mi-am dat seama că așa e – îmi place natur. Îmi place natur inclusiv când vine vorba de styling, mai ales că am asistat în ultima perioadă la o revoluție stilistică declanșată de obsesia pentru festivaluri & petreceri în aer liber.

Pentru că tot se apropie Appletone Party, a cărui temă mi se pare extrem de ofertantă, iată 5 elemente cu care nu ai cum să dai greș, chiar dacă ți-ai propus să arăți diferit, cool, excentric, orice ar însemna asta:

– o pereche vintage de Levi’s pe care să îi modifici – îi poți strâmta, tăia, adapta; poți alege în mod voit niște jeanși cu două măsuri mai mari, pe care să îi combini cu o jachetă scurtă, pentru a sublinia și mai bine efectul. Iată și un exemplu relevant din ultimul editorial de modă pe care l-am realizat împreună cu Domnica Mărgescu pentru Elle România, cu produse vintage alese din magazinele locale.

– niște bocanci Dr. Martens – mi se par încălțările perfecte pentru o petrecere tematică, mai ales dacă tema este „Recolta Urbană”. După o perioadă lungă în care euforia boho ne-a ucis vizual, a venit momentul să pariezi pe elemente clasice.

– o cămașă din catifea reiată, în cel mai pur stil optzecist – alege un model supradimensionat, în genul celor purtate de Millie Bobby Brown în Stranger Things.

– ochelari enormi, rotunzi, de preferat tot vintage – mix-ul dintre accesoriile șaptezeciste și cele cu un aspect grunge, cum ar fi bocancii, mi se pare tonic.

– rochia-furou cu imprimeu floral, un alt hit al anilor ’90 – nu trebuie să te chinui prea mult pentru a arăta șic la o petrecere în aer liber. De fapt, nu trebuie să te chinui prea mult în general – asta nu mai e deloc șic. O astfel de rochie va arata senzațional cu perechea ta preferatâ de Dr. Martens și o jachetă uzată din denim.

Ne vedem la Appletone Party by Strongbow, pe 25 august. Pe natur, vorba barmanului.

https://www.facebook.com/events/308141726396190/

Tschuss!

Un singur comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE