3 piese de lenjerie care iti pot schimba destinul.

In liceu aveam o colega care innebunise toata suflarea masculina, de la portar si pana la dom’ Pisica (un profesor homofob de istorie),  cu ajutorul sutienelor ei negre din matase. Madalina nu era neaparat frumoasa. Dar avea nerv, fuma cu o gratie desavarsita in curtea din spate, era rararita (mi se pare o chestie fantastica) si avea cele mai hot sutiene cu bordura din dantela, care se zareau mai mult sau mai putin discret din tricourile ei largi, aproape masculine.

Azi dimineata mi-am adus aminte de Madalina si am conturat profilul acelor piese de lenjerie despre care mi-ar placea sa cred ca iti pot schimba destinul.

Body-ul din bumbac cu spatele gol, Kiki de Montparnasse. Are un grad soft de perversitate dar poate face minuni. Partea din fata este complet plina, ceea ce il transforma intr-un adevarat element-surpriza. Trebuie doar sa stii cand sa te intorci. Ah, evident, mai trebuie sa stii si cui vrei sa-i arati spatele!

KIKI de MONTPARNASSE

Rochia-furou din matase si dantela, Dolce&Gabbana. Un hit absolut al sezonului dar o piesa clasica prin excelenta. Daca ti se pare sexy ideea unei reeditari la domiciliu a celebrei scene cu Liz Taylor din Cat on a Hot Tin Roof, furoul din matase reprezinta cheia succesului.

DOLCE&GABBAMA

Corsetul de inspiratie Marie Antoinette, Agent Provocateur Soiree. O piesa sofisticata, aproape baroca, dar cu o incarcatura erotica enorma. Nu poate fi sustinuta decat de un parfum greu, cum ar fi Boudoir de la Vivienne Westwood, si de cateva pahare de vin, obligatoriu rosu (va trebui sa ai grija cu rujul).

AGENT PROVOCATEUR SOIREE

 

Tschuss!

Sursa foto: net-a-porter

 

 

2 Comentarii
  1. La dernière pièce c’était un clin d’oeil? C’est Boudoir qui m’a fait tilter, même si quand je le mettais, il y a très très longtemps (pour dire à quel point je suis „vieille” :)) ce corset n’était qu’un rêve! Merci, chapeau! Grosses bises! Muah!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE